top of page

12 raons per utilitzar cartró ondulat

 

Els avantatges d'utilitzar embalatges de cartró són nombroses. Detallem a continuació els arguments que ressalta l'AFCO (Associació de Fabricants de Cartró Ondat):

01

Neix en la naturalesa i torna a ella

 

Amb una matèria primera, el paper, que prové d'un recurs natural i renovable com és la fusta , es fabriquen embalatges de cartró ondulat 100% reciclables i biodegradables. Com que és un cicle integrat i sostenible, és responsable amb el medi ambient: es planta, es cultiva, s'elabora, s'usa i es recicla .

02

Ajuda al nostre planeta

 

La indústria del paper i cartró es basa en una gestió forestal sostenible. Gràcies a les modernes tècniques de silvicultura, els boscos europeus han crescut un 10%. Els boscos joves, nets i controlats, tenen menor risc d'incendis.

03

Vela pel futur dels nostres fills

 

Les indústria paperera contribueix a evitar el canvi climàtic, perquè els boscos conreats són eficients embornals de CO2. Una sola hectàrea d'arbres en creixement absorbeix 20 tones de CO2 a l'any.

04

És responsable de l'entorn natural i social

 

Els processos productius són eficients, nets i responsables. Gràcies a la constant inversió mediambiental, el creixement en la producció no genera un augment de l'impacte ambiental. També contribueix a protegir l'entorn social creant ocupació estable i qualificat.

05

Gens es perd, tot s'aprofita

 

Número u en reciclatge. A Espanya es recuperen a l'any cinc milions de tones de paper i cartró usats, equivalents a 50 grans estadis de futbol. Els envasos de paper i cartró ja usats es converteixen, a través del reciclat, en matèria primera secundària. Prop del 85% de la matèria primera empleada en la fabricació de caixes de cartró ondulat procedeix del reciclatge.

06

Màxima garantia de protecció

 

L'envàs de cartró ondulat, a més de sòlid i molt resistent, és lleuger, fàcil de manejar i transportar, i permet una perfecta forma d'apilar-se, optimitzant la logística. Pot contenir tot i res ho deforma. El producte sempre arriba en condicions òptimes.

07

Disseny a mesura

 

Cada embalatge és funcional, pràctic i versàtil. Capaç d'adoptar tantes formes i mesures diferents com requereixi el producte, sense malgastar espais en magatzems i camions.

08

Cada producte estrena caixa

 

S'utilitza una sola vegada, la qual cosa es tradueix en màxima qualitat, seguretat i higiene. No existeix risc de contaminació d'usos anteriors. 

09

És el millor suport de comunicació, informació i imatge

 

La seva facilitat i qualitat d'impressió converteixen al cartró ondulat en el millor aliat de la trazabilitat i en l'eina de màrqueting més eficaç. És el DNI del producte. Es pot personalitzar segons les necessitats de cada client.

10

L'opció més rendible

 

Els costos totals associats a l'ús d'una caixa de cartró ondulat d'un sol ús són sempre inferiors als d'una caixa reutilitzable.

11

Està a tot arreu

 

De mitjana, un consumidor entra en contacte amb 10 o 20 embalatges diferents de cartró ondulat cada dia.

12

Ha estat, és i seguirà sent líder mundial

 

L'embalatge de cartró ondulat és el més utilitzat a tot el món, per a tot tipus de productes.

bottom of page